WELCOME HEADER

Welcome

ʜᴇʙᴀʜᴀɴ: ᴋᴇɴʏᴀᴛᴀᴀɴ ɪᴋʟᴀɴ ᴛᴀᴡᴀʀᴀɴ ꜱᴇʙᴜᴛʜᴀʀɢᴀ ᴛᴇʀʙᴜᴋᴀ
 
PMINT Urus Sdn. Bhd. mengadakan 𝘀𝗲𝗯𝘂𝘁𝗵𝗮𝗿𝗴𝗮 𝘁𝗲𝗿𝗯𝘂𝗸𝗮 iaitu:-
 
𝐓𝐀𝐉𝐔𝐊 : CADANGAN SEBUT HARGA BAGI KERJA-KERJA MEMBEKAL DAN MENGHANTAR KERUSI MENUNGGU BAGI KEGUNAAN PUSAT TRANSFORMASI BANDAR (UTC), KOMPLEKS PAYA BUNGA SQUARE, KUALA TERENGGANU.
 
𝗦𝗬𝗔𝗥𝗔𝗧 𝗨𝗧𝗔𝗠𝗔 : Kontraktor yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan (MOF) di bawah kod bidang 020101 - PERABOT, PERALATAN PEJABAT, HIASAN DALAMAN DAN DOMESTIK > Perabot, Kelengkapan Dan Aksesori > Perabot, Perabot Makmal dan Kelengkapan Berasaskan Kayu/Rotan/Fabrik/Logam/Plastik (Workstations) adalah dibenarkan untuk menyertai sebut harga ini 
 
𝗧𝗔𝗥𝗜𝗞𝗛 𝗣𝗘𝗠𝗕𝗘𝗟𝗜𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗕𝗨𝗧𝗛𝗔𝗥𝗚𝗔 : 3 September 2023 hingga 17 September 2023.
 
𝗪𝗔𝗞𝗧𝗨 𝗣𝗘𝗠𝗕𝗘𝗟𝗜𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗕𝗨𝗧𝗛𝗔𝗥𝗚𝗔 : Ibu Pejabat PMINT Urus Tingkat 4, Kompleks Paya Bunga Square
AHAD - RABU (8:30 PAGI - 4:30 PETANG)
KHAMIS (8:30 PAGI - 3:00 PETANG)
 
𝗧𝗔𝗥𝗜𝗞𝗛 𝗣𝗘𝗡𝗚𝗛𝗔𝗡𝗧𝗔𝗥𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗕𝗨𝗧𝗛𝗔𝗥𝗚𝗔 : 18 September 2023 (Isnin) (sebelum 12:00 Tengahari)
 
*Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi di talian (𝟬𝟵-𝟲𝟮𝟴𝟰𝟵𝟭𝟯) - Puan Fatimatul Saadiah Abd Rashid/Encik Alias Mohamad.
 
 
 
ʜᴇʙᴀʜᴀɴ: ᴋᴇɴʏᴀᴛᴀᴀɴ ɪᴋʟᴀɴ ᴛᴀᴡᴀʀᴀɴ ꜱᴇʙᴜᴛʜᴀʀɢᴀ ᴛᴇʀʙᴜᴋᴀ
 
PMINT Urus Sdn. Bhd. mengadakan 𝘀𝗲𝗯𝘂𝘁𝗵𝗮𝗿𝗴𝗮 𝘁𝗲𝗿𝗯𝘂𝗸𝗮 iaitu:-
 
𝐓𝐀𝐉𝐔𝐊 : Kerja-Kerja Perkhidmatan Kawalan Keselamatan Di PMINT Square, Kuala Terengganu.
 
𝗦𝗬𝗔𝗥𝗔𝗧 𝗨𝗧𝗔𝗠𝗔 : Kontraktor yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan (MOF) di bawah kod bidang Perkhidmatan Kawalan Keselamatan di bawah Kepala dan Sub-Kepala 220801 (Kawalan Keselamatan) yang masih sah.
 
𝗧𝗔𝗞𝗟𝗜𝗠𝗔𝗧 & 𝗟𝗔𝗪𝗔𝗧𝗔𝗡 𝗧𝗔𝗣𝗔𝗞 : 30 Ogos 2023 (Rabu) jam 10:30 pagi bertempat di Bilik Mesyuarat UTC, Tingkat 4, Kompleks Paya Bunga Square, Kuala Terengganu.
 
𝗧𝗔𝗥𝗜𝗞𝗛 𝗣𝗘𝗠𝗕𝗘𝗟𝗜𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗕𝗨𝗧𝗛𝗔𝗥𝗚𝗔 : 4 September 2023 hingga 17 September 2023.
 
𝗪𝗔𝗞𝗧𝗨 𝗣𝗘𝗠𝗕𝗘𝗟𝗜𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗕𝗨𝗧𝗛𝗔𝗥𝗚𝗔 : Ibu Pejabat PMINT Urus Tingkat 4, Kompleks Paya Bunga Square
AHAD - RABU (8:30 PAGI - 4:30 PETANG)
KHAMIS (8:30 PAGI - 3:00 PETANG)
 
𝗧𝗔𝗥𝗜𝗞𝗛 𝗣𝗘𝗡𝗚𝗛𝗔𝗡𝗧𝗔𝗥𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗕𝗨𝗧𝗛𝗔𝗥𝗚𝗔 : 18 September 2023 (Isnin) (sebelum 12:00 Tengahari)
 
*Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi di talian (𝟬𝟵-𝟲𝟮𝟴𝟰𝟵𝟭𝟯) - Puan Fatimatul Saadiah Abd Rashid.
 
 
 
 

11 JULAI 2023 (SELASA) | MAJLIS PERJUMPAAN KAKITANGAN PMINT URUS SDN. BHD. KALI KE 2/2023

Bertempat di Dewan Anjung Cakna, Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat (KPWKM), Paya Bunga Square, telah diadakan perjumpaan kakitangan PMINT Urus Sdn. Bhd. bersama Pengurus Besar, En. Zani Elias. Perjumpaan bersama kakitangan yang diadakan buat kali ke 2 bagi tahun 2023 ini telah berlangsung dalam suasana harmoni dan kondusif. Perjumpaan berkala ini bertujuan memberi pendedahan dan maklumat yang jelas kepada seluruh kakitangan tentang prestasi dan pencapaian syarikat.  

Dalam perjumpaan ini juga turut diadakan penyampaian sijil pengiktirafan daripada Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia bagi kakitangan yang telah berjaya menamatkan Kursus Asas “Emergency Response Team” (ERT). Turut diraikan juga dalam majlis ini adalah Sambutan Ulangtahun Kelahiran kakitangan yang disambut dari Januari hingga Mei 2023. Diharapkan dengan perjumpaan yang diadakan saban tahun ini dapat menyuntik semangat kepada seluruh warga kerja untuk beriltizam dan terus berusaha lebih gigih dalam membangunkan syarikat demi kemaslahatan bersama.

"PMINT URUS . MEMANCU PENGURUSAN HARTANAH” 

𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗛𝗔𝗥𝗜 𝗕𝗘𝗥𝗧𝗘𝗠𝗨 𝗣𝗘𝗟𝗔𝗡𝗚𝗚𝗔𝗡   |   18 Julai 2023, 10.00 Pagi - 4.00 Petang

Program Hari Bertemu Pelanggan Bersama Agensi telah diadakan pada hari Selasa, 18 Julai 2023 bermula jam 10.00 pagi hingga 4.00 petang bertempat di Aras Bawah UTC Terengganu, Kompleks Paya Bunga Square.
 
Setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih diucapkan kepada semua agensi/jabatan yang telah terlibat dengan program ini.

PUSB Imigresen SATU AKPK
• JPJ KKIA MYfuturejobs • IWK
Hijrah Risk Consultant Klinik Pergigian Tabung Haji • KWSP
JPN PDRM MAIDAM • JBPM
PTPTN KPWKM JKKP • JKNT

 
𝟮𝟬 𝗝𝗨𝗡 𝟮𝟬𝟮𝟯 (𝗦𝗘𝗟𝗔𝗦𝗔) | 𝗣𝗘𝗡𝗬𝗘𝗥𝗔𝗛𝗔𝗡 𝗭𝗔𝗞𝗔𝗧 𝗣𝗘𝗥𝗡𝗜𝗔𝗚𝗔𝗔𝗡 𝗦𝗬𝗔𝗥𝗜𝗞𝗔𝗧

PMINT Urus Sdn. Bhd. telah menyerahkan zakat perniagaan bagi tahun 2022 kepada YB. Dato' Haji Shaikh Harun bin Shaikh Ismail, Yang Dipertua Majlis Agama Islam Dan Adat Melayu Terengganu (MAIDAM). Penyerahan zakat tersebut telah disempurnakan oleh YB. Dato' Haji Rozali bin Salleh selaku Pengerusi Syarikat PMINT Urus Sdn. Bhd. dan diiringi En. Zani bin Elias, Pengurus Besar PMINT Urus Sdn. Bhd.
 
Semoga dengan penyerahan zakat ini dapat memberi keberkatan kepada perniagaan syarikat. 
 
 

Pautan Berkaitan

Logo PMINT